Quantcast

El silenci d'Edurne davant el cas De Gea

Edurne manté la discreció i la prudència. La cantant, a qui mai li ha agradat airejar la seva vida privada en els mitjans de comunicació, no fa declaracions ni postea en les seves xarxes socials des que el passat divendres 10 de juny esclatés l'escabrós escàndol en què es veu embolicat seu nòvio, el porter David de Gea.

La situació, però, no és gens fàcil. La gravetat de les acusacions que pesen contra la seva parella, que podria haver participat en l'abús d'almenys dues dones de la xarxa de l'empresari del porno empresonat, Torbe, fa que molts trobin a faltar el seu suport públic. Després de la roda de premsa oferta el mateix divendres a De Gea, en què el porter ho va negar tot, sí que han sortit en la seva defensa companys de la Selecció espanyola, i fins i tot el propi entrenador, Vicente del Bosque. " Les explicacions són pròpies d'un xaval que no ha fet res, he de creure-", va dir.

Però poc després de la roda de premsa es van fer públics los missatges de WhatsApp que van intercanviar De Gea i la testimoni protegida que ha denunciat el cas. Uns missatges en què es refereixen a l'episodi io d'abús denunciat i en què a més De Gea acaba per convidar a la noia a una orgia amb companys del Manchester United. " sii, però pots amb tots? ", li diu.