Quantcast

Així han canviat els actors de la sèrie Popular

-

1
Leslie Bibb Sota el paper de Brooke McQueen , Leslie va interpretar a la noia més popular del

Leslie Bibb Sota el paper de Brooke McQueen , Leslie va interpretar a la noia més popular del Jacqueline Kennedy High School. < / strong> tot i ser maca, model i animadosra de l'equip de futbol, ??Brooke batalla una lluita contra la bulímia i l'abandó de la seva mare quan només tenia vuit anys. Va mantenir una relació amb Josh Ford (Bryce Johnson) i posteriorment amb Harrison Johns (Christopher Gorham). Durant les dues temporades que va durar la sèrie va mantenir una mala relació amb la seva germanastra, Sam McPherson (Carly Pope), encara que al final s'uneixen pel bé de la seva família. Actualment, i 15 anys després de la finalització de la sèrie, Leslie ha participat en altres sèries com CSI: Miami, ER o Line of Fire . En cinema, ha tingut el paper de Christine Everhart a Iron Man , un ciutadà exemplar i Zooloco , entre d'altres. Pel que fa a la seva vida persona es refereix, l'actriu de 42 anys es va casar amb el banquer Rob Born, però l'amor només els va durar un anys. Des de 2007 manté una relació amb l'actor nord-americà Sam Rockwell.

Atrás