Quantcast

La UdA posa en marxa aquest dimarts l'Aula d'Estiu, amb un ventall de cursos

L'Aula d'Estiu, el nou programa de cursos d'estiu de la Universitat d'Andorra (UdA), adreçats tant a professionals de l'ensenyament, a estudiants universitaris i al públic en general, s'estrena aquest mes de juny, amb una àmplia oferta de cursos d'estiu emmarcats en diverses àrees del coneixement.
 
Així, del 14 de juny al 8 de juliol, hi ha a l'abast del públic un ampli ventall de cursos d'un total de sis temàtiques específiques (docència, TIC, empresa, infermeria, llengües i informàtica), però també de caire més transversal. Destaquen, per exemple, la formació en habilitats comunicatives, a càrrec del periodista català Josep Puigbó, o una iniciació a la cultura xinesa, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona.
 
El termini de preinscripcions i matrícula finalitza cinc dies feiners abans de la data d'inici de cada curs, i es formalitza a través del formulari en línia. El preu és de 12 euros per hora de durada.
 
Les classes es fan íntegrament a la Universitat d'Andorra i es lliurarà un certificat d'assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. Per als estudiants, a més, l'assistència està acreditada per la Universitat d'Andorra amb crèdits europeus de lliure elecció, en proporció a la durada del curs.

La primera de les formacions és aquest dimarts i porta per títol 'Viquipèdia a la universitat. De tabú a eina docent' i anirà a càrrec d'Àlex Hinojo, director de projectes a l'Amical Wikimedia. Aquesta formació té una durada de dues hores.