Quantcast

La bonica història del nen que es cola a casa dels seus veïns per abraçar la seva gossa

«Atenció, veïns! Algú coneix a aquest nen? Sovint arriba muntat en la seva bicicleta, entra i acaricia o joc amb la pilota amb la meva gossa i es va ràpidament. M'agradaria dir-li que és benvingut a casa ia quedar , ¡a ella li encanta «.

Hollie Breaux Mallet va publicar fa uns dies aquest missatge al seu compte personal de Facebook , acompanyat d'un vídeo d'uns 20 segons de durada en el que s'aprecia com el petit entra sigilosament al garatge, agafa la bici i se'n va.

La publicació es va fer tan viral que Ginger Clement, mare del nen, va arribar a ella. «Josh parla del teu gos tota l'estona. Cada vegada que passem per aquí mira a veure si està asseguda però desconeixia que fes aquestes coses», contestava a Hollie.

En un primer moment, Ginger es va enfadar amb el petit perquè li han ensenyat que «no pot entrar a la casa d'algú que no coneix» , cosa a la que restava importància la propietària de la gossa, que assegurava que feien falta «més nens com ell amb tant d'amor per als animals «.

Però … per què entra Josh allà? Segons explicava la seva mare, l'any passat la seva gossa Bella va morir i l'elevat nombre d'activitats que té el petit per fer impossibilita que adoptin un nou cadell.

El nen, quan el seu mare li va mostrar el vídeo, es va posar «vermell» i va demanar disculpes. Hollie no està gens molesta i l'ha convidat a anar quan ell vulgui. ¡Preciosa història!