Quantcast

Un home mata la seva dona a Badalona (Barcelona)

Nou cas de violència de gènere a Catalunya. Aquest dissabte, els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 62 anys d'edat com a responsable de la mort de la seva esposa al domicili conjugal de tots dos, segons ha informat la policia a través d'un comunicat .

l'assassí s'ha presentat a les dependències policials confessant que havia matat la seva dona i on es trobava el cadàver.

Tant la morta com el detingut són de nacionalitat espanyola i de moment es desconeix les circumstàncies en què s'ha produït el crim.

l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha de fer càrrec de la investigació.

uNA ALTRA dONA MOR a TORRE PACHECO (MÚRCIA)

Aquest dissabte, a la ciutat de Torre Pacheco (Múrcia), una dona de 36 anys moria com a conseqüència del ganivetada que li va clavar un home de 27 anys i veí de la localitat al coll. la pròpia agredida va trucar als serveis d'emergència, que quan van arribar al lloc dels fets no van poder fer altra cosa més que certificar la mort.

Segons 'laopiniondemurcia', l'agressor i la morta habitaven en habitatges contigus, de manera que la mort podria ser degut a un conflicte obert entre tots dos. Des la Guàrdia Civil, segons apunta EFE, han assegurat que NO es tracta d'un cas de violència de gènere perquè no existia vincle sentimental algun entre ells.