Quantcast

El vergonyós sou del 'petit Nicolás': 2.200 euros al dia

A l' 'petit Nicolás' la jugada sembla haver-li sortit bastant bé. Malgrat que la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat el persegueixen en els tribunals i exigeixen multes econòmiques per a ell per suposats delictes d'usurpació de funcions, falsificació de documents i suborn, Fran té 'cash' suficient per fer davant de qualsevol sanció que li imposi la justícia.

'Crònica' del diari 'El Mundo' ha pogut tenir accés a les factures que va abonar la productora de 'Gran Hermano VIP' durant els quatre mesos que el reality de Telecinco va estar en antena, és a dir, des de primers de gener fins a mitjans d'abril. En aquest temps, el petit Nicolás va ingressar més de 121.000 euros nets, els quals van ser repartits en quatre nòmines, tal com si fos un empleat a sou sota la "categoria de concursant".

Sí, si es fan bé els comptes es podrà comprovar com el petit Nicolas, per parlar, menjar i riure dins d'una casa captada per les càmeres, es portava més de 2.200 euros bruts al dia però sense moure ni un sol dit. la informació, a més, aclareix que Francisco tenia en aquest moment una altra font externa d'ingressos: una altra productora amb la qual acudia a altres programes de Telecinco. Ara, a més, gaudeix d'un acomodat sou a 'MYHYV' com a ganxo.

No és d'estranyar, doncs, que el petit Nicolás gaudi d'una vida acomodada en reservats de conegudes discoteques a Madrid. Ell, això sí, no sap el que ha guanyat en aquest temps ( "potser sí", reconeix), perquè té algunes empreses.

Unes paraules que van en la línia de les que va afirmar fa uns mesos , en sortir de la casa de Guadalix, on va carregar contra aquells que no entenien que ell guanyés tants diners. "Per què molesta tant? què passa? que perquè la gent es mori de gana jo no puc guanyar res? " , es preguntava Francisco Nicolau. Veurem que fa la justícia …