Quantcast

El Festival de Fi de Curs de les escoles de dansa d'Encamp aplega més de 600 persones

La Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha reunit entre dissabte i diumenge més de 600 persones -350 dissabte i 370 diumenge-. En total hi han participat un centenar de ballarins i ballarines que han demostrat al públic assistent el que han après durant tot el curs.

Els alumnes de l’escola de dansa Areaesport amb la col·laboració de l’Esbart Sant Roma han preparat un festival amb coreografies ben diverses. De fet, s’han vist tot tipus d’actuacions, des de sevillanes fins a dansa urbana, hip-hop, dansa espanyola i l’Esbart Sant Roma' han ballat dansa moderna i tradicional. La sessió del diumenge també ha comptat amb la col·laboració de l’Escola de dansa del Pas de la Casa.
El festival de dansa ha estat inspirat en com és al dia a dia a la parròquia d’Encamp. Per aquest motiu s’han vist coreografies ben curioses com ballarines i ballarins fent veure que escombraven els carrers o bé els més menuts que han aparegut a l’escenari amb les motxilles posades simulant que anaven a l’escola.

Des de l’organització, s’han mostrat satisfets amb la participació i la bona rebuda que ha tingut el festival un any més.