Quantcast

Dos joves de 13 anys es suïciden perquè els seus pares els van prohibir ser parella

Els mitjans mexicans s'han fet ressò aquesta setmana d'un tràgic succés que va tenir lloc el passat mes d'abril a Jiquilpan, a la localitat de Michoacán. Allà, dos nenes de 13 anys van decidir suïcidar al no aguantar els impediments que estaven posant les seves famílies perquè es veiessin. Elles, amigues des de la infància, començaven a sentir el típic pessigolleig adolescent quan estaven juntes i havien decidit sortir juntes.

La negativa de les seves famílies va fer que Mariana i Leslie no aguantessin més i un matí van aparèixer mortes, penjades d'un arbre i abraçades l'una a l'altra com si mai ningú pogués separar-les.

Altres teories, menys possibles, segons confirmen els mitjans locals, és que tot formés part d'una espècie de "pacte amb el diable" d'un joc que van veure a Internet. < / p>

el més possible és que l'amor provoqués aquesta tragèdia, ja que, encara que no han vist la llum, les joves van deixar cartes de comiat a casa per als seus pares explicant per què havien decidit suïcidar-se. Dos dies després d'abandonar el seu habitatge i amb la policia buscant-les, es va confirmar la terrible notícia.

Des de Mèxic, el cas sembla haver alertat al govern, que el passat 17 de maig va decidir que s'estudiés la possibilitat d'establir una llei que protegís els drets dels homosexuals i que permetés el seu matrimoni. El país és un dels més restrictius del món amb aquest col·lectiu i on els episodis de discriminació i violència cap a ells són importants. < / p>