Quantcast

Pablo Casado la fa grossa a Twitter en compartir un vídeo del Congo que atribueix a Veneçuela

"Em mana això un amic de Veneçuela: el poble s'enfronta a la policia chavista demanant menjar. #NoPodemos Tolerar" . Amb aquest tuit publicat a última hora d'aquest divendres, Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP, volia continuar la polèmica sobre el que passaria a Espanya si governés l'esquerra amb Pablo Iglesias al seu cap.

Això si, en aquesta ocasió, almenys, aquest amic se l'ha jugat. Sense intentar saber d'on venia el vídeo o mirar una mica el seu contingut, Casado ha inserit el vídeo que no corresponia a Veneçuela sinó que era de la República del Congo . Sí, a sobre les imatges no eren molt recents que es digui.

Davant d'aquest error que pretenia ferir sensibilitats, els tuiters han volgut demanar explicacions al polític del Partit Popular, que no ha pogut fer res més que esborrar el tuit i rectificar en l'escrit. Com? Pujant, una imatge, ara sí, de Veneçuela.

< p> Malgrat això, molts no han pogut reprimir-se i han atacat durament Pau Casado. Sí, la campanya comença calenteta …

A mi el que em crida l'atenció és això de m'envia un amic. O vagi amics q té Casat o menteix més que parla pic.twitter.com/lgvLgTiv9c

& mdash; Stéphane M. Grueso (@fanetin) 11 juny 2016

L'amic de Pablo Casado em mana una altra foto mes. Veneçolans embarcant per fugir de Veneçuela. @acidoenlared pic.twitter.com/1EsJ6Nyjj6 < / p> & mdash; L'MERKEL (@GobernoAlem) 11 juny 2016

A Pau Casado li ha enviat un amic una foto de Maduro envaint Polònia. pic.twitter.com/km4CbrYkjm

& mdash; gerardo de gust (@gerardotc) 11 juny 2016