Quantcast

Una testimoni menor d'edat assegura que Torbe la va gravar nua per a De Gea

Continuen coneixent més dades de la 'operació Galàxia', encarregada d'investigar els abusos sexuals relacionats amb el proxeneta Torbe i que ha esquitxat diversos futbolistes espanyols de primer nivell. 'Eldiario.es' ha accedit a més documents de la causa, alguns d'ells que segueixen insistint en involucrar el porter del Manchester United, David De Gea.

Segons el relat realitzat per una de les testimonis protegits en el cas, que va denunciar els fets quan encara no havia arribat a la majoria d'edat, Torbe el va obligar a que es gravés un vídeo seminua que enviaria precisament el porter internacional espanyol.

La víctima assegura que té constància que hi hagi almenys una altra gravació en què ella, en contra de la seva voluntat, li diu a De Gea que ha d'anar al pis de Torbe perquè ella estaria allà. A més, apunta que l'empresari li va mostrar diverses gravacions en què s'escoltava, presumptament, la veu del porter del United, en què deia que volia passar temps amb la jove.

En el seu relat davant els agents de la Unitat Contra el Tràfic d'Éssers Humans, la testimoni apuntava que Torbe la drogava per realitzar tots aquests vídeos i que després havia sexe amb ella sense el seu consentiment.

Pel que sembla, segons les informacions publicades, aquests suposats documents haurien estat claus per implicar el porter en l'anomenada 'Operació Galàxia, igual que les paraules de l'altra testimoni, que va relacionar també a Muniain en una trobada sexual en un hotel de Madrid que la Policia considera amb un "alt grau de credibilitat".