Quantcast

Un grup d'independentistes boicoteja el míting de Rivera a Barcelona

La campanya electoral no està exempta de la polèmica prèvia que s'ha vingut donant en les últimes setmanes. Albert Rivera, líder de Ciutadans , sortia al carrer aquest dissabte per demanar el vot a Nou Barris (Barcelona) , on un membre de la CUP ha intentat boicotejar el míting al crit d ' "independència, independència".

En aquest moment, l'individu, que ha hagut de ser reduït i expulsat per les forces de seguretat que vigilaven l'esdeveniment < / strong>, repartia octavetes de l'agrupació Arran, pertanyent a la pròpia CUP. Els presents a l'acte han replicat a aquests crits amb càntics de "jo sóc espanyol, espanyol, espanyol" o "llibertat, llibertat".

Després de l'incident, Albert Rivera ha pogut reprendre la paraula, assegurant que a ell li han amenaçat de mort en diverses ocasions i que el seu partit, Ciutadans, ha pogut sobreviure en ambients difícils de escraches, pintades i destrosses en diversos edificis.