Quantcast

Michael Jace, actor de 'The Sield', 40 anys de presó per matar la seva dona

L'actor nord-americà Michael Jace ha estat condemnat a 40 anys de presó per un jutjat de Los Angeles com culpable de la mort de la seva dona al maig de 2014 , segons ha informat la 'NBC' del país.

El protagonista de 'The Sield' va ser detingut com a principal sospitosos de disparar i matar la seva dona. La investigació realitzada per la justícia nord-americana assegura que April acabava d'arribar al domicili de tots dos després de recollir els seus fills, que entrenaven al beisbol. Una acalorada discussió va desencadenar el conflicte que va acabar tràgicament amb nou anys de matrimoni i dos fills en comú.

En aquests dos anys, la defensa de Michael Jace ha assenyalat, de manera reiterada, que les proves que es presentaven contra el seu client no eren suficients per incriminar-lo. No obstant això, des de la Fiscalia consideren oportuna la pena ja que argumentaven que el succés s'havia produït dies després que April li sol·licités el divorci a l'actor.

El protagonista de la sèrie policial 'The Shield', on va participar en 89 capítols entre 2002 i 2008, també va formar part, encara que de manera secundària, d'altres pel·lícules com 'Forrest Gump' o 'El planeta dels simis'.