Quantcast

La World Robotic Olympiad andorrana competirà a Logroño per classificar-se a la final mundial de la Índia

Els joves inclosos en les dues categories havien de dirigir els robots en un circuit i col·locar les peces en un punts que representaven la brossa. Aquesta activitat del la World Robotic Olympiad (WRO), proposa als joves reptes a través de la construccio' i programacio' d’un robot. Des de la primera edició ja són diferents els centres escolars que hi participen i imparteixen classes d’electrònica i robòtica.

El director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, ha fet entrega dels premis d’aquesta edició als diferents grups participants i als guanyadors. A la categoria ‘Elementary’ ha guanyat l’equip ‘Recrobot’ amb 45 punts, amb segons posició ‘Telrobot’ i ‘Robotic Master’ tercers amb 20 punts; amb la categoria ‘Junior High’, en primera posició ha quedat ‘Mechanic Bulls’ amb 20 punts, ‘Preankiller’ en segona posició, ‘SkyJacked’ amb 5 punts i quarts ‘Ghosty red’.

Organitzada per AndoRobots, on hi participen el Centre de Tractament de Residus, SA (CTRASA), Pirinenca de Serveis, L’Home del Sac i Reciclatges Feper.