Quantcast

Els Pallars, 10 de juny 2016: DINOSAURES DE CATALUNYA, UN SEGLE DE DESCOBERTES

Des d’aquest divendres i fins diumenge es pot visitar a l’ajuntament de Talarn l’exposició Dinosaures de Catalunya: un segle de descobertes. Una exposició que fa un recorregut per la història de la recerca paleontològica a Catalunya que va començar fa precisament 100 anys al Pallars Jussà.

La paleontologia és una branca clau del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec per mitjà del qual es busca el desenvolupament tant en la vessant cultural, turística com científica de la zona que engloba. I l’exposició és un dels diferents mecanismes per donar a conèixer el projecte.

L’exposició és itinerant però comença el seu viatge a Talarn, i de la mà de la fira del Vi del Pirineu, un altre element molt vinculat a la terra.

L’exposició es preveu que itineri pels diferents indrets que formen part del projecte Geoparc, però també es vol fer arribar a la resta de territori català per divulgar la riquesa de la zona.

Parlen al vídeo: BERNAT VILA, Paleontòleg Museu de la Conca Dellà – JOAN UBACH, President Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec – LLUÍS OLIVA, Alcalde de Talarn