Quantcast

La Cerdanya, 10 de juny 2016: L'ARXIU COMARCAL OBRE UN BLOG

Coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius, que es celebra el 9 de juny, l’Arxiu Comarcal de Cerdanya ha posat en marxa una nova iniciativa. Els seus responsables han creat un blog que té objectiu donar a conèixer la feina que es fa des d’aquest equipament cultural, una tasca sovint desconeguda per molts.

El primer article del blog parla del fons fotogràfic del veí de Bellver Bonaventura Isern, conegut com a Nen Mixela, i de les descripcions que en va fer el seu fill, Josep Maria Isern, una documentació que va ingressar a l’Arxiu l’any 2011.

La intenció és aprofitar aquest espai per publicar anècdotes, troballes, reflexions, activitats i tota mena d’informació que pugui ser d’interès. Tot i que la freqüència de publicació variarà segons la setmana, des de l’Arxiu Comarcal esperen escriure almenys dos articles cada mes.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA