Quantcast

Sara Carbonero mostra els peus de Lucas a Instagram

Sara Carbonero està encantada amb Lucas. El germà de Martí acaba de fer la seva primera setmana de vida i als seus pares se'ls cau la bava amb el petit. Trobant a faltar a Iker Casillas, concentrat amb la Selecció Espanyola a França, la presentadora està exercint de mare en solitari, situació que ha reconegut que se li farà "difícil".

En les últimes hores, Sara ha pujat una bonica fotografia a Instagram en què es poden veure els petits peuets del petit de la família Casillas Carbonero. Si l'altre dia va mostrar part de la seva cara i les mans, la presentadora ha optat en aquesta ocasió per descobrir als seus seguidors i als del porter més secrets sobre Lluc.

Una de les sorpreses de Sara Carbonero en aquests dies és veure com Martín es va adaptant al paper de germà gran. Quan la toledana estava embarassada, el petit mirava el budell i no entenia que és el que passava. Ara, a poc a poc, es va hisenda a la idea i l'anirà "gaudint amb el temps", tal com reconeixia Iker Casillas en una entrevista a la COPE.

Si Casillas triga a veure de nou a Lucas serà una molt bona notícia, ja que això significaria que Espanya avança a l'Eurocopa. A veure que passa …