Quantcast

Agredeixen els candidats de PACMA a l'enganxada de cartells a Granada

Diversos candidats del Partit Animalista (PACMA) a Granada han denunciat aquest divendres davant la Policia l'agressió d'un grup de violents pels carrers mentre pegaven els cartells electorals en la nit en què començava la campanya electoral de cara als comicis del proper 26 de juny.

En un comunicat que ha fet públic la formació, Carles Alba, número u de PACMA a Congrés, Francisco Jesús Guerrero, nombre tres, i la número quatre, Natalia Moreno, van rebre insults de diversos individus des d'un cotxe, que van decidir aturar-se i agredir brutalment a tots ells.

Alba va rebre un fort cop de puny a la cara mentre que Moreno, la més afectada per l'agressió, va ser arrossegada pel terra i puntades de peu, cosa que li va provocar una lesió al canell pel que va haver de ser enguixada a l'hospital.

els agressors, que es van donar a la fuga, van ser posteriorment detinguts pels agents policials i posats a disposició judicial.

Des PACMA asseguren que aquest tipus d'actes no "callaran" el seu rebuig al maltractament animal i que "seguiran sortint al carrer per ser l'única veu dels animals".

A PODEM GUADALAJARA TAMBÉ DENÚNCIA AGRESSIONS

Segons publica 'periodicoclm.es', Gabriel Martínez Marquina, militant de Units Podem, ha denunciat que durant la pega de cartells en Sotolargo, una urbanització situada a Valdeaveruelo, a uns deu quilòmetres de Guadalajara, va patir una brutal agressió a la carretera a plena llum del vespre.

En el seu relat, Marquina assenyala que els agressors van amenaçar amb "llevar-li la vida" si decidia denunciar ", cosa que no ha fet que acudira davant la justícia perquè es fes constància de la pallissa que va rebre.