Quantcast

Moren una mare i una filla en caure per les escales de casa seva a Lleó

Una dona de 96 anys i la seva filla de 68 han mort a la localitat lleonesa de Vega de Gordón, al municipi de la Pola de Gordón, després de caure per les escales de casa , segons han explicat fonts de la Subdelegació del Govern.

la informació que relaten mitjans com 'el Diari de Lleó' apunten que el fatídic succés va tenir lloc dimecres passat al voltant de les 23:00 hores, moment en què la filla ajudava a la seva mare a baixar les escalars d'aquest habitatge.

Les dues dones es van precipitar al buit i van morir a l'acte. El marit de la filla va trobar els cadàvers quan va tornar a casa.

L'Institut Anatòmic Forense de León s'ha encarregat de realitzar l'autòpsia, la qual està a l'espera de resultats oficials.