Quantcast

Ruixa el seu nadó amb aigua bullint d'una mànega que havia estat al sol

Un nadó de nou mesos d'Arizona ha patit cremades de segon grau al 30% del seu cos després que Dominique Woodger, la seva mare, tingués un greu error que ha estat criticat per molts tuiters en les xarxes socials.

pel que sembla, segons informa Fox News, Woodger volia refrescar al seu fill al jardí de casa a causa de les altes temperatures que estan assotant la zona de Sant Tan Valley, el lloc de residència de la família. Aquesta circumstància de calor extrema es va tornar en contra seva i va provocar que la dona agafés la mànega, inexplicablement, la qual havia estat al sol durant tot el dia i la aigua va brollar del seu interior va cremar la pell del petit.

Els raigs de sol havien fet que la mànega de plàstic agafés temperatura i temperatura, arribant-se a arribar-hi fins a 65 graus de temperatura.

El petit va haver de ser atès d'urgència en un hospital d'Arizona, on li estan tractant les greus temperatures, segons ha explicat la cadena FOX News.

Dominique Woodger va explicar que es va tractar d'un error i que la seva intenció no era, ni molt menys, fer mal al seu fill. Quin error!