Quantcast

Hard Rock Cafe Madrid celebra su 45 cumpleaños con hamburguesas a 0,71 céntimos

Hard Rock Cafe Madrid ho té tot a punt per celebrar el 45 aniversari del seu primer Cafe, que va néixer el 14 de juny a Londres. Isaac Tigrett i Peter Morton, dos americans amants de la música, van obrir les portes del primer Hard Rock Cafe fa ja 45 anys donant lloc a una marca icònica amb una concepció única de la música i el menjar. Vine a celebrar-ho com si fora 1971 i gaudeix d'una Legendary Burger per només 71 cèntims entre les 11 i les 12 del matí.

Aquest és el programa que ha preparat Hard Rock Cafe per celebrar l'aniversari:

11-12h Hamburgueses per 71cts * 1 hamburguesa per persona.

12- 13h per la compra d'un aperitiu et convidem a un refresc o cervesa local

< p> 13-16h Per la compra d'un article de la Rock Shop et regalem un souvenir

16-18h Per la compra d'unes postres et convidem a un cafè o te

18-20h Happy Hour al bar

20-21h Per la compra d'un aperitiu et convidem a un refresc o cervesa local

21-23h compra un Legendary, pren-te 1 sol i puja't a cantar amb la banda & guanya una samarreta especial

23-24h Per la compra d'un aperitiu et convidem a un refresc o cervesa local

24-2AM Batega Happy Hour al bar

a més durant tot el dia es sortejarà una samarreta cada 45 cerveses Sol venudes. I si compleixes anys el dia 14 de qualsevol mes, et convidem a unes postres.

Hard Rock Cafe és conegut arreu del món per decorar les seves parets amb memorabilia llegendària i per servir hamburgueses de llegenda. Hard Rock utilitza per elaborar els seus Legendary Burgers, la millor carn, el millor formatge, i les millors salses casolanes. Aquest dimarts 14 de juny pots celebrar l'aniversari d'Hard Rock gaudint d'un deliciós hamburguesa per 71 cèntims, el mateix preu que va tenir la primera Legendary en 1971.

La primera peça de memorabilia que va inaugurar el mític Hard Rock Cafe de Londres va ser la guitarra d'Eric Clapton però la col·lecció ha crescut fins a arribar a proporcions èpiques. Ara, milers de peces úniques de memorabilia adornen les parets dels Hard Rock Cafe de tot el món, amb increïbles peces úniques d'alguns dels més grans intèrprets del món, entre ells Madonna, Jimi Hendrix, Rihanna, Bob Dylan, els Rolling Stones i molts més. L'any passat es va adquirir la peça número 80.000 de memorabilia: el piano d'or d'Elvis Presley.

Ara, si 45 aniversari, és fàcil veure per què Hard Rock ha passat la prova del temps arribant a convertir-se en un dels restaurants més estimats del món. Amb una barreja única de música, còctels i menjar, i la col·lecció de memorabilia més gran del món, no és d'estranyar que Hard Rock es trobi en 69 països amb un total de 164 Cafes, 23 hotels i 11 casinos.

No t'ho pensis i vine a celebrar el nostre aniversari amb una Legendary Burger com si estiguéssim en 1971.