Quantcast

Sergio Ramos dóna el 'cante' l'himne de la Roja a l'Eurocopa

Tots els anys la Selecció espanyola, la Roja , té un himne oficial que sol agradar molt i ser molt enganxós, encara que aquest any pot ser que passi tot el contrari. El tema es diu ' La Roja balla ' i ha estat compost entre Niña Pastori i el mateix Sergio Ramos , que també s'atreveix a cantar part de la cançó.

El futbolista pretén donar el canti aquest estiu i sonar en totes les televisions i ràdios espanyoles per donar suport a la selecció durant la Eurocopa 2016 . La resta dels seus companys també l'han acompanyat posant els cors i Niña Pastori la professionalitat.

Com en tot, per a gustos els colors. A alguns els agradarà més i, a altres, menys, tal com podem veure en les primeres reaccions de la gent que ha vist el vídeo a Twitter, però el que no es pot negar és que Sergio Ramos és el protagonista de tots els comentaris.

La maria que la Griso li prescriu a l'alcalde d Pins Pont és la qual han fumat Niña Pastori i Sergio Ramos per fer aquesta cançó, no?

& mdash; Zuriñe (@ Zurine3) 10 juny 2016

< p lang = "ca" dir = "ltr"> dels creadors de DJ / Singer Kiko Rivera arriba l'artista revelació Sergio Ramos. https://t.co/XkCtzMst5J

& mdash; Team gBots (@teamgBots) 10 juny 2016

a poc s'està parlant que Sergio Ramos va a cantar l'himne de la vermella. No en teníem prou amb l'himne merenga del PP & # 128103; & # 128.299; #

& mdash; Noelia (@ Noelia_87_) 10 juny 2016