Quantcast

5 destinacions per gaudir el teu estiu amb autobusos llogats

Ja l'estiu és aquí i amb ell la possibilitat de donar-te una escapada de vacances amb la família o éssers estimats. Si estàs pensant en viatjar per l'interior del país, una opció per tenir en compte és realitzar un lloguer d'autobusos i conèixer llocs emblemàtics d'Espanya, perquè per què pensar en viatjar per avió amb el bonic que són les nostres carreteres.

És per això que portem algunes de les locaciones que t'oferiran destinacions inoblidables:

1. València. A més d'oferir la millor paella, també té platges, i és la ciutat de les arts, les ciències, i està plena de llocs emblemàtics com el Barri del Carme, la Plaça de la Verge i el conjunt catedràtic.

2. Conca. Aquesta ciutat té diverses destinacions que ofereixen milions de possibilitats com la Catedral de Santa Maria o la misteriosa Ciutat Secreta.

3. Salamanca . Escollir qualsevol de les ciutats de la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó sempre és encertat, i en comptar amb la Plaça Major i la catedral Nova de l'Assumpció l'entreteniment està assegurat. A més la gastronomia és el seu punt fort.

4. Zamora: És una comunitat castellanolleonesa. És el destí de romanç per excel·lència ja que és una ciutat molt novel·lesca, amb un patrimoni arquitectònic únic. A més que són més que coneguts pels seus vins i formatges.

5. Una altra opció és planejar una excursió amb autobús . Potser iniciar una ruta històrica-gastronòmica per Madrid, Segòvia, Àlaba i Toledo. Passejar per la Capital del Sol, o fins i tot viatjar a la fi del món: De Santiago a Finisterre, per veure les vistes de la Costa d'Morte on només s'hi pot accedir per carretera.

Realitzar un viatge amb lloguer d'autocars és una opció més que adequada per gaudir del teu estiu, ja que ofereix innombrables avantatges enfront de fer-ho per avió, tren o per cotxe: és molt més barat, còmode , (fins i tot els autocars ara tenen Wi-Fi, màquina de begudes i banys). A més, si és un viatge familiar, és considerablement més fàcil si tots estan en un sol lloc, ja que el més important és crear records que duraran tota la vida i gaudir temps de qualitat amb els teus éssers estimats.