Quantcast

Siri salva la vida d'una nena que s'estava ofegant

És cert que des que fem servir apps, la nostra vida diària és més senzilla en molts aspectes. Però el que no s'hauria arribat a imaginar aquesta mare nord-americana és que l'assistent del iPhone, Siri , li podria arribar a salvar la vida al seu petit.

La nena, que tot just té un any, s'estava ofegant i asfixiant. Quan Stacey Gleeson es va adonar del que estava passant, li va demanar a Siri que truqués a una ambulància. Així, mentre l'assistent demanava l'ambulància, ella va poder atendre ràpidament a la seva filla, que ja amb prou feines era capaç de respirar i que a més s'estava adquirint un to blavós per la falta d'aire.

Gràcies a això, la petita Giana va poder ser atesa amb tota rapidesa i ha aconseguit salvar la vida. La seva mare ha assegurat en 7 News que amb els nervis ella hauria de haver-se parat a pensar el nombre que havia de marcar i no hauria pogut atendre la seva filla amb la mateixa rapidesa, si no hagués estat per Siri.