Quantcast

Un grup d'espectadors boicoteja la sarsuela de Paco León

El passat mes de maig Miguel del Arco va estrenar a la Zarzuela 'Com està Madriz! ', amb Paco Leó n com a protagonista .

L'obra és molt crítica amb l'actualitat social i política . S'hi fusionen dues sarsueles i, entre altres coses, inclou la jota de 'Els Rates', mentre es veuen projectades fotos de Bárcenas o Miguel Bernard.

L'obra porta representant-se sense problemes des del 20 de maig, però la funció d'anit va ser rebentada per "uns energúmens" , en paraules de l' arc, que en el moment del boicot ni tan sols es trobava a la capital.

Pel que sembla, segons relaten des de la companyia, a l'escenari no estava passant res amb "excessiva controvèrsia" . No obstant això, un grup de 12 persones que ocupava precisament aquest nombre de fila va començar a i nsultar a crits als actors "amb el propòsit clar de rebentar la funció i que s'aturés".

Quan la resta del públic va recriminar a aquest grup la seva actitud, expliquen que "lluny de calmar-se créixer i, llavors, Paco León des de l'escenari va explicar que va rostir no podien continuar els va demanar que marxessin ".

Els responsables del boicot van marxar, però no sense abans "pegar-se uns quants agafades entre ells". Després d'això, la funció va poder continuar amb normalitat.

Des que es va estrenar l'obra de l'Arc, ja s'han presentat al voltant de 50 reclamacions, i molta gent, com l'exministre de Justícia del PP Alberto Ruíz Gallardón, han marxat a meitat de la funció .

Entre el públic d'ahir es trobava l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.