Quantcast

Com concursar a 'Boom', 'Pasapalabra', 'La ruleta de la sort' i altres programes de televisió

-

1
Víctor Castro, Eduardo Benito, Enrique Chicote o Pau Herrera. Tots aquests noms tenen una cosa en c

Víctor Castro, Eduardo Benito, Enrique Chicote o Pau Herrera. Tots aquests noms tenen una cosa en comú: han estat capaços de portar-bots milionaris en concursos televisius com 'Qui vol ser milionari' ?, 'Pasapalabra' o 'Saber y ganar'. A aquesta llista de 'cervellets' (i al seu torn, oportunistes) s'han unit aquesta setmana els 'Rockcampers', quatre castellanolleonesos amb un campament de rock per a nens a l'estiu, i que han assaltat la banca guanyant 2,3 milions d'euros en 'Boom', presentat per Juanra Bonet. Segurament alguna vegada t'hauràs preguntat com pots convertir-te en un d'aquests concursants. Sí, alguns programes de televisió són molt transparents i retolen durant l'emissió en antena la manera que tens per posar-te en contacte amb l'equip de càsting. En la gran majoria de casos, hauràs de trucar a números de tarifació especial, és a dir, 902 o 806, amb un preu per minut superior a un euro. En canvi, altres concursos et permeten enviar les teves dades per correu dient que ja es posaran en contacte amb tu. Ja saps, com les entrevistes de treball … El mismito! A continuació, enumerem alguns dels concursos de televisió als quals pots intentar provar sort. Superar el càsting, això sí, ja és una altra cosa ben diferent … 'Boom! Et ve de gust emular als 'Rockcampers' i portar-te més de dos milions d'euros per encertar quinze preguntes en tot just 30 minuts de programa? Sí, pot ser que tingui els seus inconvenients però uns minuts de vergonya et poden solucionar la vida. Si et ve de gust concursar al programa que presenta Juanra Bonet a Antena 3, has de trucar al telèfon 905.446.446 i «seguir les instruccions que t'indiquen» en aquesta trucada. RECORDA: que truquis no vol dir que vagis a fer el càsting. Si a la productora li interessa el teu perfil, es posarà en contacte amb tu. Antena 3 aclareix a la seva pàgina web que només pot presentar-se «majors de 18 anys» i que el cost màxim de la trucada és de 1,45 euros des de la xarxa fixa i de 2 euros des de la xarxa mòbil .

Atrás