Quantcast

Què va ser dels personatges secundaris de Friends?

-

1
Anna Faris L'actriu Anna Faris interpretava a Erica , una jove que deixa que Monica i Ch

Anna Faris L'actriu Anna Faris interpretava a Erica , una jove que deixa que Monica i Chandler adopti als seus bessons < / strong>, Erica i Jack. Apareix únicament en quatre capítols de la desena temporada, però és una cara coneguda per a tots els seguidors de la sèrie. Aquesta nord-americana de 39 anys és coneguda a nivell mundial pel seu paper protagonista en la saga Scary Movie, encara que la seva carrera va començar en els anys 90. El 2004 es va casar amb el també actor Ben Indra, de qui es va divorciar només tres anys després. Des de 2009 manté una relació amb Chris Pratt, amb qui va tenir un fill en 2012 al que van cridar Jack.

Atrás