Quantcast

La Cerdanya, 9 de juny 2016: PRESENTEN LA UNIVERSITAT D'ESTIU JÚNIOR

Dins la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCER) oferirà enguany dos nous cursos adreçats als joves preuniversitaris: un de fotografia amb mòbils i un altre per aprendre a parlar en públic. Per primer cop, l’entitat ha treballat conjuntament amb les àrees de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà i del Consell Comarcal de Cerdanya per tal de detectar quina formació interessa més als joves.

L’any passat va ser la primera vegada que, dins la setmana universitària, s’oferien cursos pensats per als joves d’entre 16 i 19 anys. Gràcies a aquesta primera experiència a Puigcerdà, la Universitat d’Estiu Ramon Llull ha decidit estendre la formació júnior a altres centres de Barcelona. Des de les àrees de joventut de les dues administracions han valorat positivament la col·laboració amb l’associació.

L’Oficina Jove de Cerdanya subvenciona la meitat de la matricula a aquells nois i noies que vulguin inscriure’s en algun dels dos cursos. La 18a edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà tindrà lloc de l’11 al 16 de juliol i oferirà una vintena de cursos i un seguit d’activitats obertes a tothom. Des de l’AUCER esperen tornar a arribar o superar els 400 alumnes, tal com ha passat en les darreres edicions.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER – MARC TORRENTS, CONSELLER JOVENTUT CONSELL COMARCAL CERDANYA – CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR PUIGCERDÀ