Quantcast

La Cerdanya, 9 de juny 2016: LA FIRA MATEMÀTICA REUNEIX PROP DE 250 ALUMNES

Prop de 250 alumnes de 1r i 2n de Primària de les escoles de Cerdanya han participat aquest dijous a la sisena edició de la Fira Matemàtica, que ha tingut a la zona del poliesportiu de Puigcerdà. Al llarg del matí, els nens i nenes han fet diferents tallers on es treballa, d’una manera divertida, el càlcul, la lògica o, també, les hores.

Els alumnes s’han distribuït per grups d’entre deu i dotze estudiants de diferents escoles. Els mestres i els alumnes de l’Aula Oberta de l’Institut Pere Borrell han estat els encarregats de dirigir els tallers, que han tingut una durada d’uns deu minuts cadascun. L’objectiu de la jornada és apropar les matemàtiques als estudiants de 1r cicle de Primària, tot jugant a l’oca, al Tangram, als bastonets xinesos o a fer punteria amb un disc volador.

El Centre de Recursos Pedagògics valora cada any quins tallers han estat més ben rebuts, per repetir-los en properes edicions, i quins caldrà modificar. Dins la Fira Matemàtica, també s’organitza un concurs de cartells i de logotips. Aquest, ha estat el logotip guanyador.

Parlen al vídeo: DOLORS TANÉ, DIRECTORA CENTRE RECURSOS PEDAGÒGICS CERDANYA