Quantcast

Acomiaden 82 agents de seguretat de l'Eurocopa per vincles jihadistes

82 treballadors de seguretat de l'Eurocopa que divendres 10 de juny a França han estat acomiadats per possibles vincles amb xarxes jihadistes , segons ha revelat Olivier Guitta, director de l'empresa de seguretat i intel·ligència Global Strat.

Segons recull La informació, aquests 82 operaris ja han estat revelats. Tots ells han estat donat a que els responsables de la seguretat del torneig han detectat que podrien tenir alguna relació amb xarxes jihadistes i amb el llistat de potencials terroristes.

D'altra banda, aquesta mateixa setmana va ser arrestat a Ucraïna un jove de 25 anys de nacionalitat francesa. Tenia abundant material explosiu i el seu objectiu era atemptar durant l'Eurocopa. Segons Le Parisien, l'arrestat era empleat d'una cooperativa agrícola a Rhin i pertanyia a un grup d'extrema dreta.