Quantcast

Joc de Trons: Maisie Williams, criticada per no portar sostenidor

En les últimes hores Maisie Williams s'ha vist embolicada en una enorme polèmica per anar a un acte benèfic sense sostenidor.

L'actriu que dóna vida a Arya Stark a 'Joc de Trons' va acudir com a convidada d'honor a un esdeveniment organitzat per NSPCC per recaptar fons destinats als menors víctimes d'abusos sexuals.

Maisie Williams va triar per a l'ocasió un vestit blanc de puntes, i va decidir no posar-se sostenidor perquè quedava antiestètic. El Daily Mail no va dubtar a fer una notícia en la qual criticaven en el seu titular que l'actriu no portés sostenidor.

A la petita dels Stark en la ficció de la HBO li ha indignat tremendament l'enfocament de la notícia d'aquest mitjà, i no ha dubtat a assegurar que han emprat termes sexistes per referir-se a la seva look durant l'esdeveniment.

A més, l'actriu de 19 anys no ha dubtat a proposar a través de les xarxes socials un titular millor pel Daily Mail en el qual, pel seu lloc, la seva roba no és la protagonista. "L'actriu de Joc de Trons, Maisie Williams, ajuda a recaptar fons en el ball de màscares organitzat per NPSCC" , és l'alternativa que ha proposat.