Quantcast

La commovedora comiat de la mare de Luis Salom al seu fill

Aquest dijous s'ha celebrat un multitudinari funeral per acomiadar Luis Salom a la Catedral de Palma . El pilot va perdre la vida divendres passat després de patir un tràgic accident al revolt 12 del circuit de Montmeló, durant els entrenaments lliures.

Centenars de persones s'han acostat fins allà per donar-li l'últim adéu al pilot. A més, no han estat poques les motos que s'han aparcat envoltant la catedral , per retre-li homenatge.

El moment més commovedor del funeral de Luis Salom l'ha protagonitzat la seva mare . Maria Antònia Horrach s'havia tallat el pèl davant el fèretre del seu fill al tanatori, i ha aparegut rapat al funeral. Ha col·locat els flocs del seu pèl entre els dits de Salom.

Maria Antònia Horrach estava molt unida al seu fill, i l'acompanyava en cada viatge i cada Gran Premi. Pel que sembla, a Salom li agradava molt acariciar els seus rínxols, pel que ella no ha dubto a acomiadar-lo amb aquest emotiu gest.

D'altra banda, pilots com Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, i Marc i Àlex Márquez, s'han apropat fins a la Catedral de Palma per donar-li l'últim adéu a Salom. També ha estat present el tennista balear Rafa Nadal.