Quantcast

Alejandro Fernández, a punt de perdre una cama per la mossegada del seu gos

El cantant Alejandro Fernández va estar a punt de morir el 25 de maig passat al seu ranxo de Guadalajara (Mèxic) com a conseqüència d la mossegada que la seva mascota Kush li va ocasionar en el seu panxell esquerra . Segons han assegurat des del seu equip de representació, l'intèrpret va pal·liar la ferida amb cures locals en la ferida ocasionada, cosa que no va funcionar i que va obligar que anés d'urgència a l'hospital.

Les informacions asseguren que Alejandro Fernández va haver de ser examinat pels metges a l'hospital de San Javier, a Puerto Vallarta, els qui van decidir que fos traslladat a un altre centre mèdic de Guadalajara per ser operat d'urgència . Allà, l'equip d'experts va diagnosticar "gangrena gasosa", una perillosa afecció que va poder costar-li la vida.

L'artista ha hagut de cancel·lar els concerts que tenia tancats per a les pròximes dates, cosa que ha provocat que molts fans es preocupessin per l'estat de salut del mexicà i es temessin el pitjor davant el que li hagués passat a Alejandro Fernández.

El cantant es recupera lentament en el seu ranxo de l'ensurt , on ha passat somrient en una fotografia al costat de Kush, "la seva gran amic "que gairebé li treu la vida. "Li diuen" jaguar "vostès no deixin de dir-me" ós ". Recuperant-me al 100! Llestos per a qualsevol emergència! El que segueix: #costaalegre #jalisco", assenyalava a Instagram.

La productora d'Alejandro Fernández ha publicat un comunicat en què assenyala que els exàmens de laboratori mostren "una evolució significativa en la sanació de la ferida". "Gràcies a l'excel·lent treball dels seus metges junts amb les cures per part d'Alejandro, en seguir de manera correcta les instruccions mèdiques, la seva recuperació està sent satisfactòria", matisen aquestes paraules . Esperem veure-li a sobre de l'escenari d'aquí a molt poc temps …