Quantcast

Elisa de Panicis, enxampada al vaixell de Cristiano Ronaldo

Molt s'ha parlat aquesta setmana de Paula Suárez , la jove colombiana amb la qual Cristiano Ronaldo es va mostrar molt afectuós en el luxós iot del futbolista durant les vacances a Eivissa . Al vaixell viatjaven més persones, però ningú s'havia adonat de les seves identitats.

Per a sorpresa de molts, i tal com publica Blasting News, hem descobert que la rossa espaterrant que llueix bon cos al costat dels enamorats no és altra que Elisa de Panicis . Molt fort! l'ex tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' i ex concursant de 'Supervivientes' va gaudir d'uns dies a l'illa balear al costat d'algunes amigues models, entre les que es trobava Suárez.

Totes van formar part de la festa privada que va organitzar el lusità i els seus amics, però la que més va cridar l'atenció i ha donat la volta al món va ser, com era d'esperar, la jove de 21 anys que ballava al costat del futbolista del Reial Madrid i amb la qual s'ha especulat que podria mantenir una relació.

Hauria estat una autèntica bomba que la noia amb la qual ballava Cristiano hagués estat Elisa, però no, ella s'ho va passar igual de bé que la resta en companyia d'un altre noi, un jove bru que ens recorda molt a Juanma , el pretendent amb el qual va decidir marxar-se del tron ??fa uns mesos.

Després d'un temps junts, la parella va prendre la decisió d'acabar amb la seva relació. Ara, Elisa gaudeix de la seva solteria en companyia d'aquests joves tan ben plantats que s'alternen amb el crac madridista.