Quantcast

Paz Padilla 'contraataca' a la Carlota Corredera demostrant el bon rotllo amb els seus companys

L'última portada de la revista 'Lectures' ha causat un gran enrenou a les xarxes socials. La mala relació de Paz Padilla amb els col·laboradors de 'Sálvame' és un secret a veus, però la 'guerra' interna pel lloc de presentadora substituta de Jorge Javier Vázquez ha agafat per sorpresa a més d'un.

Tal com publica aquest mitjà, Paz Padilla i Carlota Corredera " no es suporten " . Durant les vacances de la gaditana a l'Índia, l'exdirectora de 'Sálvame' ha aprofitat per fer-se un forat i s'ha encarregat d'estar al capdavant del programa.

Abans, la qual s'encarregava de substituir Padilla quan s'absentava era Terelu Campos, però això ja fa temps que no passa. El problema ha estat que l'arribada de la Carlota com a presentadora ha collit bones audiències, cosa que preocuparia a la humorista.

Tal com revelen en Lectures, que Carlota hagi estat al capdavant del programa és una cosa que a Pau "li treu la son" a causa del < em> "aclaparador triomf de la seva substituta", i és que segons un directiu de la cadena, Carlota "té més empatia, puja el nivell intel·lectual del programa i suavitza els temes massa polèmics sense que perdin interès. i s periodista i no pega puntades al diccionari ".

Amb la tornada de Pau al capdavant del programa, 'Sálvame' s'ha revolucionat. Pel que sembla, la fredor amb la qual la presentadora va donar pas a un vídeo que resumia l'entrevista que Carlota va donar al Deluxe va deixar clar aquesta mala relació.

Ara, Paz Padilla ha ' contraatacat ' i ha deixat clar que no és tan freda com diuen. La humorista pujava unes fotos a les seves xarxes socials en què apareix gaudint dels seus companys de treball. El cridaner, és que poc després de publicar-les ha decidit esborrar-les, per què? No se sap.

Així respon Paz Padilla a les acusacions de mal rotllo amb Carlota Corredera i fredor amb els seus companys. pic.twitter.com/nDnLgOqKcr

Miteleopinion (@Miteleopinion) 8 juny 2016