Quantcast

Un home es treu les dents per batre un rècord Guinness

Har Parkash Rishi s'ha extret les peces dentals per augmentar la seva capacitat bucal. Volia batre el rècord Guinness de palletes a la boca, i ho ha aconseguit: ha estat capaç de introduïdes r fins a 500 palletes i 50 espelmes enceses a la boca. Poc li ha importat sacrificar les seves dents per tal d'assolir el títol. I és que Har Parkash Rishi ha ehcho del Guinness un mitjà de vida.

Als seus 74 anys d'edat aquest indi, natural de Nova Delhi, viu pensant sempre en quin serà el següent rècord a batre. Acumula ja més de 50 marques . Té 366 banderes tatuades pro tot el seu cos, i ha començat a tatuar també les cares de líders mundials.

Va ??guanyar la seva primera marca a 1990, quan va ser capaç de muntar en una motocicleta durant més de 1.000 hores juntament amb dos amics.