Quantcast

Una nena vomita sobre Paula Abdul en acabar la seva actuació en un talent show

El programa 'So You Think You Ca Dansi: The Next Generation', emès a la FOX d'Estats Units, va viure fa uns dies un episodi molt comentat a les xarxes socials pels espectadors del programa.

Una de les nenes que va acudir a participar en el talent show va decidir oferir al jurat una enèrgica actuació de Beyoncé, molt aplaudida pel públic que estava al plató.

Quan va acabar la cançó, la nena es va tirar a terra, cosa que en un primer moment va preocupar els membres del jurat i que va obligar a Paula Abdul, cantant popular dels anys 80, a acostar-se per preguntar-li si estava bé.

En aquest moment, la petita va començar a trobar-se malament i va vomitar sobre la intèrpret de 'Forever Your Girl' o 'Cold Hearted'. Segons després d'alliberar aquesta adrenalina del directe, la jove va abandonar feliç l'escenari del programa de la FOX per haver-se endut els tres 'sís' del jurat.