Quantcast

María Teresa Campos passarà pel quiròfan per treure la vesícula

Després de l'ensurt que va viure la setmana passada, Maria Teresa Campos va passar aquest dimecres pel plató de 'Sálvame' per explicar què és el que li havia fet ingressar de urgència en un hospital de Màlaga.

Quan tot just portava 24 hores a la capital andalusa, l'estrella de 'Quin temps tan feliç' va patir un còlic biliar que li va impedir descansar durant tota la nit i despertar amb un fort malestar a l'abdomen.

"Quan et lleves a les vuit del matí amb dolors que no sap d'on vénen t'espantes molt", aclaria Maria Teresa Campos.

El passat cap de setmana, la presentadora es va reincorporar a la feina, assenyalant que ja està "més recuperada" i que el "ensurt i el dolor ha estat el més desagradable".

De l'problema derivat d'aquest ensurt que va viure a Màlaga la setmana passada, la presentadora de l'magacine de tarda de Telecinco va confessar que dilluns que ve passarà pel quiròfan per a llevar-se la vesícula, per evitar situacions similars en el futur.

" És l'últim dia que em veieu amb vesícula. Ja tinc data per al quiròfan però no vaig a dramatitzar (.. .) És una operació de mitja hora, ja no et fan ni ferida. Com molt poc. no puc prendre res que porti oli ", aclaria Camps.

Maria Teresa ha volgut agrair el suport de 'Bigoti' Arrocet, que s'ha convertit en el seu gran suport en els últims mesos. "Em està cuidant molt. Ell s'encarrega que mengi bé i compleixi la dieta", concretava la presentadora. Esperem que tot vagi bé …