Quantcast

Més de 150 persones a la presentació del llibre de Marc Romera 'La felicidad en tus manos'

La Biblioteca Comunal d'Encamp ha quedat plena de gom a gom a la presentació del llibre 'La felicidad en tus manos' de l'autor andorrà, Marc Romera, aquest dijous al vespre. 'La felicidad en tus manos' és la primera obra que escriu l'andorrà Marc Romera. En aquest sentit, l'editor del llibre, Àngel Dalmau, ha indicat que es tracta d'un llibre “d'autoajuda”, i, a més, “recomano que es llegeixi a poc a poc per gaudir-lo”, ha afegit. A la presentació també hi ha assistit l'esportista andorrà, Cristian España que ha participat al pròleg del llibre. Qui també hi ha participat redactant unes línies ha estat l'esportista de renom, Albert Llovera, però per qüestions personals no ha pogut assistir a l'acte.

L'autor del llibre, Marc Romera, ha destacat que l'obra està basada en dos fets reals que li van marcar la vida; en primer lloc, una malaltia que va patir en primera persona, l'anorèxia, i d'altra banda, la mort d'un amic seu amb tan sols 20 anys a causa d'una malaltia. Romera, durant la presentació, ha fet una reflexió en veu alta i ha explicat que sovint les persones que menys tenen són les que més valoren i menys es queixen. En aquest sentit, ha afegit que avui en dia s'estan perdent molts valors de la vida i ha afegit “hem de ser feliços i valorar els petits detalls”.

Les més de 150 persones, que han assistit a la presentació, han tingut la oportunitat de preguntar a l'autor del llibre diferents dubtes i, a més, han pogut comprar un exemplar dedicat. A l'acte també hi ha assistit autoritats, com el conseller general, Jordi Gallardo, la cònsol menor d'Encamp, Esther París i diversos consellers del Comú encampadà.