Quantcast

Mor una nena de 20 mesos per ingerir àcid ginecològic a l'hospital

Una nadó de 20 mesos ha mort en un hospital de Argentina després d'ingerir per accident 1 àcid ginecològic mentre la seva mare estava en una revisió rutinària en el seu centre de salut. La nena ha estat dotze dies ingressada, però res s'ha pogut fer per salvar-la vida i ha mort finalment per una mort cerebral.

La petita es va beure una ampolleta de líquid ginecològic (àcid tricloracético) quan acompanyava la seva mare, segons explica el diari Clarín, i va patir greus cremades internes de les que no s'ha pogut recuperar. La seva mare ha explicat que la llengua i els llavis se li van posar blancs.

Ni la mare ni la doctora es van adonar que la nena havia agafat el líquid i no es van adonar fins que va començar a plorar. La corrosió li va arribar a la boca, l'estómac i l'esòfag en tan sols uns segons. Dies després, el va afectar també al cervell.

"Si aquest flascó hagués estat tapat, la meva filla estaria aquí en aquest moment" , li va dir la mare al diari argentí, que ara està pensant en denunciar la metge i al centre de salut.