Quantcast

El Centre Històric d'Andorra la Vella s'omple per gaudir de la nova edició del 'De Copes'

Música, karaoke, màgia o tallers infantils, són algunes de les activitats que han omplert aquest dijous al vespre les places i carrers del nucli antic d'Andorra la Vella per celebrar la sisena edició del 'De copes al Centre Històric' en què han participat una seixantena d'establiments. D'entre tota la programació cal destacar les novetats més importants com són la gratuïtat dels aparcaments fins la una de la matinada amb uns vals que han distribuït els establiments, i el sorteig d'un val de compres per valor de 400 euros, a més d'altres premis.

Els bars i restaurants han tret taules al carrer per celebrar l'arribada del bon temps, i per cada consumició han segellat un passaport que donava l'opció d'entrar en el sorteig. Però a més, els cinquanta primers passaports lliurats han tingut premi directe d'una entrada 2×1 a Caldea.