Quantcast

Per a què serveixen els forats laterals de les sabatilles?

Segur que en més d'una ocasió t'has fixat en els petits forats que hi ha als laterals de les teves sabatilles. Probablement creguis que és qüestió d'estètica, però en realitat tenen un ús que la majoria de la població desconeix.

Gràcies a una youtuber anomenada Sarah Barlow, hem descobert el veritable ús d'aquests forats i segur que a més d'un li canvia la vida.

l'objectiu d'ells és aconseguir una sensació d'adherència més accentuada , una cosa que les persones amb peus estrets agrairan saber, ja que en dissenyar les sabates amb les mateixes mesures estàndard a molts els resulta incòmode caminar.

L'únic que has de fer és fer una llaçada diferent, tal com pots apreciar en el vídeo, i entrellaçar els cordons de les teves sabatilles en ells perquè la cara interna de la sabata quedi més atapeïda.

Després d'això no tornaràs a veure aquests forats com un simple adorn o un estrany caprici dels dissenyadors, sinó com una cosa realment útil.

El vídeo ja compta amb més de 600.000 visites a Youtube i és que aquest descobriment ha causat un gran enrenou a tot el món.