Quantcast

Ordino obre les inscripcions per a les activitats juvenils durant l'estiu

Amb aquest programa, que arrencarà el 6 de juliol, el Punt d'Informació Juvenil pretén potenciar les excursions i la descoberta de camins i rutes a la pròpia parròquia. A més, es repetiran les sortides a cavall i en bicicleta, i com a novetat es visitarà la gossera d'Andorra i s'organitzarà una trobada amb l'apicultor Julio Rivas. També es tindrà en compte la vessant creativa amb l'organització de tallers de manualitats, tallers de cuina o tardes de cinema, i s'han previst trobades intergeneracionals.

Conjuntament amb la Massana, hi ha previst fer una acampada al refugi del Comapedrosa, i sortides a Aquopolis, la platja d'Ogern, o el 360º Extrem, entre d'altres activitats. L'intercanvi entre joves es farà també amb Canillo, on hi ha programada una sortida al Family Park, una visita a la piscifactoria de les Salines, i una jornada d'aigua amb cascada i barranquisme a Segudet.