Quantcast

Els Pallars, 8 de juny 2016: 15 CONCERTS DEL FEMAP ALS PALLARS

El Festival de Música Antiga dels Pirineus que se celebra de l’1 de juliol al 27 d’agost, enguany arriba a la sisena edició i el Pallars Jussà i Pallars Sobirà oferiran un total de 15 concerts repartits entre els 8 municipis que formen part del certamen. Aquest volum de concerts suposa un nombre important del total, ja que és un terç de les 43 actuacions repartides entre el Pirineu Català, Andorra i la Catalunya Nord. A més enguany hi ha com a novetat el component social a través de música a domicili.

També s’ha destacat que la majoria de municipi pallaresos que formen part del festival, ho són des de la seva creació, i a més enguany s’hi incorpora Salàs de Pallars.

El Festival, a banda de la vessant d’aproximar música de qualitat als Pirineus, també vol ser un dinamitzador local que els ajuntaments valoren molt positivament i que es reforça oferint paquets turístics amb activitats de tota índole. Els diferents municipis assistents a la presentació han remarcat la importància dels emplaçaments, en molts casos esglésies romàniques, i que sigui un festival que agrupa els diferents territoris pirinencs. Enguany els Pallars també acullen 3 activitats Femap Gastrofilm, combinació de pel·lícula i degustació de productes del territori.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DUTRÈN, Director del FEMAP – ROSALIA FARRÉ, Regidora cultura Salàs de Pallars