Quantcast

La Cerdanya, 8 de juny 2016: SERVEIS MÍNIMS DURANT LA VAGA DE TRENS

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Ministeri de Foment han decretat els serveis mínims dels trens de Rodalies i Regionals durant la vaga dels dies 10, 12,14 i 16 de juny, convocada pel Sindicat Espanyol de maquinistes i Ajudant Ferroviaris de Renfe. Els trens funcionaran al 66% en les hores punta dels dies laborables, és a dir de 6 a 9.30h del matí i de 17 a 20.30h de la nit, mentre que la resta de la jornada i durant tot el diumenge es prestarà el servei d’un dia festiu i circularà un de cada tres trens. Des de Renfe es recomana als usuaris que consultin els horaris definitius a través del telèfon d’atenció al client.

El sindicat de treballadors justifica els quatre dies de vaga per protestar pels incompliments de la direcció respecte el pla d’ocupació, que preveu unes sortides ordenades de fins a 775 treballadors, la meitat d’ells maquinistes, i la promoció de noves contractacions en les diferents activitats de l’empresa.