Quantcast

'La Muntanya' de 'Joc de Trons' amenaça de mort Cristiano Ronaldo

L'actor Hafthor Björnsson , que interpreta a la sèrie 'Joc de Trons' al personatge 'La Muntanya', ha amenaçat de mort a un jugador del Madrid. L'actor islandès, sap que la selecció de futbol del seu país juga el primer partit de l'Eurocopa contra Portugal, i ha enviat un missatget a l'estrella de la selecció portuguesa i de l'actual campió d'Europa.

"Si t'atreveixes a marcar un gol al meu equip, et trobaré i esclafaré teu cap com vaig fer amb l'Escurçó Roja" , deia l'actor en un vídeo a través de la BBC. Per si quedava algun dubte, el missatge va dirigit a Cristiano Ronaldo .

L'actor mesura més de 2 metres, i al vídeo se li veu exercitant-se en un dels seus entrenaments mentre li mana aquest curiós missatge al futbolista de l'equip blanc. Just després de dedicar-li aquestes paraules al capità de Portugal, se li veu morint-se de riure.

El partit es disputarà dimarts que ve, però encara no hi ha cap resposta per part de Cristiano Ronaldo , que es troba concentrat amb la resta dels seus companys amb l'Eurocopa entre cella i cella.