Quantcast

Fernando Hierro, nou entrenador del Reial Oviedo

Després del seu primer pas per les banquetes exercint de segon entrenador d'Ancelotti al Reial Madrid la temporada passada, Fernando Hierro ha signat per una temporada amb opció d'una altra pel Real Oviedo , equip que jugarà la seva segona temporada consecutiva a segona divisió després de l'ascens que va aconseguir en la temporada 2014-15.

El Reial Oviedo ha fet oficial la incorporació del malagueny aquest matí a través d'un comunicat oficial, i l'exjugador i capità del Reial Madrid assegura que "el projecte il·lusiona" . Als seus 48 anys, serà la seva primera experiència com a primer entrenador. El seu objectiu serà intentar aconseguir el play off d'ascens a primera divisió la propera temporada. En aquesta última finalment no es va aconseguir i els aficionats del club asturià van quedar amb una mica de mal gust de boca.

Butragueño, també exjugador del Reial Madrid, comenta que Fernando Hierro és "un home de gran experiència i amb capacitat de lideratge, la seva etapa a l'Oviedo serà un desafiament molt bonic per a ell" < / strong>. Sens dubte, el missatge és molt optimista de cara als aficionats carbayones.