Quantcast

Guerra entre Paz Padilla y Carlota Corredera por presentar 'Sálvame'

La mala relació que hi ha entre Paz Padilla i els col·laboradors de ' Sálvame ' es palpa en l'ambient cada tarda al plató de Telecinco. Padilla va entrar a 'Sálvame' com a substituta de Jorge Javier Vázquez els divendres, quan ell es preparava per a la nit del 'Deluxe'. Però els continus treballs externs de Vázquez (la seva obra de teatre, 'Supervivientes', etc …) van obligar al presentador a absentar-se més del compte, de manera que la gaditana es va fer un forat cada vegada més gran en el programa. < / p>

Abans, quan Padilla s'absentava era Terelu Campos què la substituïa, però això fa temps que ja no passa, pel que Carlota Corredera ha estat la que ha pres les regnes del programa durant les vacances d'aquesta a l'Índia.

Corredera, antiga directora de l' 'Deluxe' i del 'diari' va demanar ser tertuliana fixa a 'Sálvame' després de donar a llum. Durant aquestes dues setmanes que Paz Padilla s'ha absentat, Carlota Corredera ha deixat una bona sensació a Mediaset.

Aquest dimecres, la revista Lectures destapa la mala relació existent entre totes dues. La publicació parla de "hostilitat" entre les substitutes i de gelosia per part de la gaditana.

Tal com revelen, que Carlota hagi estat al capdavant del programa és una cosa que a Pau "li treu la son" a causa del "aclaparador triomf de la seva substituta" , i és que segons un directiu de la cadena, Carlota " té més empatia, puja el nivell intel·lectual del programa i suavitza els temes massa polèmics sense que perdin interès. És periodista i no pega puntades al diccionari ".