Quantcast

Roben una caca inflable gegant a Torrelodones

Una caca de plàstic de tres metres d'altura instal·lada per l'Ajuntament de Torrelodones a la plaça municipal ha estat robada misteriosament. L'objecte gegant s'havia col·locat per conscienciar els amos dels gossos que han de recollir la caqueta quan surten de passeig, ja que la ciutat és un camp de mines.

Dins la campanya es va crear el hastag #nomascacas perquè la gent pugés una foto al costat del inflable ia canvi se li regalés una samarreta i un fullet. A més, petites caques de ciment van ser repartides pels carrers amb aquest eslògan: " Aquest és un dels majors obstacles per a la convivència. Si tens gos ajuda'ns".

Només la caca inflable va tenir un cost de 3.800 euros. Ha durat tot just uns dies, perquè es va instal·lar el 22 de maig i havia canviat diverses vegades d'ubicació.

L'Ajuntament confia a trobar el culpable a través de les càmeres de seguretat instal·lades als carrers. La pregunta és: qui dimonis vol aquesta caca i per a què?