Quantcast

Puigdemont dóna per trencat el pacte amb la CUP

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont , solemnitzarà aquest dimecres el canvi d'escenari que suposa el veto de la CUP als pressupostos. Segons la seva opinió, això suposa trencar l'acord d'estabilitat.

En una compareixença al Parlament, Puigdemont remarcarà que aquesta nova situació no implicarà el final de la legislatura ni del procés sobiranista .

en una intervenció davant el grup parlamentari de Junts Pel Sí durant el matí d'aquest dimecres, el president ha afirmat que la decisió de la CUP de vetar els pressupostos "marca un punt d'inflexió en el procés (sobiranista) ".

Tot seguit ha llançat un missatge d'unitat i cohesió en la coalició que encapçala. "Que quedi clar que no ens vendrem, hem vingut a fer la independència, però passaran coses greus" .