Quantcast

Miguel Ángel Pulpillo, concursant de Gran Hermano 8, detingut per presumpta estafa

El exconcursant de Gran Hermano 8, Miguel Ángel Pulpillo, ha estat detingut aquest dimarts a Rus (Jaén) per presumpta estafa, segons va revelar Kiko Hernández a Sálvame.

Agents de la Policia i la Guàrdia Civil es van personar a casa dels seus pares, en la seva i al local que regentava, on el van enxampar 'in fraganti' per conduir-lo al calabós, va informar el col·laborador del programa de Telecinco.

¿Detingut i amb esposes? La notícia de la detenció de Pulpillo dimarts al matí va ser una autèntica bomba al plató de Sálvame, però, pel que es veu, hi ha una raó de peso.Y és que l'andalús hauria venut telèfons amb trampes als seus clients.

Durant tot el programa es va estar donant emoció a l'assumpte, parlant d'un concursant de Gran Hermano, andalús, de 35 anys … fins que a la fi es va desvetllar la seva identitat!